Allan Hansen

Lektor, Copenhagen Business School

Kort om 

Allan

Allan Hansen er lektor på Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi på CBS. På MPG underviser Allan på kernefaget 'Økonomisk styring af den offentlige sektor'.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til 

Allan

, er du velkommen til at kontakte

Allan

, på:

Allan Hansens forskningsinteresser dækker et bredt spektrum af spørgsmål i forbindelse med design, udvikling og brug af mål, måling og evaluering af præstation og resultater i organisationers styrings-  og performance management systemer og processer.

Mål, målinger og evaluering bruges både til information og incitamentsskabelse i organisationer og relaterer sig til aktiviteter som målfastlæggelse/styring, feedback og læring samt resultatstyring. Hertil kommer deres rolle i forbindelse med planlægning, strategisk monitorering og organisatorisk læring.

Allan har i snart 10 år været en fast del af underviserteamet på MPG, og har bl.a. undervist i incitamentstyring og organisering af den offentlige sektor sammen med lektor Ivar Friis, som han også underviser sammen med på kernefaget "Økonomisk styring af den offentlige sektor" i dag.

Allan er også mastervejleder på MPG.

Forskningsområder
  • Måling af kvalitet, tid, tilfredshed og produktivitet
  • Udarbejdelse af resultatkontrakter
  • Performance management systemer og processer
  • Målstyring og feedback

Relateret artikel
 

Pil til højre

Allan

s Fag

' Fag

Design din master

Du designer selv din master i offentlig ledelse. Vælg et fast holdforløb, eller sammensæt dit eget fleksible forløb. Specialiser dig dybt eller bredt ved at vælge mellem 40 forskellige fag.

se alle fag her