Christian Tangkjær

Ekstern lektor, Copenhagen Business School

Kort om 

Christian

Strategi-, organisations- og lederudvikling er nøgleordene i Christian Tangkjærs undervisning og forskning.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til 

Christian

, er du velkommen til at kontakte

Christian

, på:

Christian Tangkjær, Ph.d., seniorpartner i Mobilize Nordic Consulting og ekstern lektor, Institut for Organisation på Copenhagen Business School har 20 års ledelseserfaring fra både offentlige- og private organisationer.

Christian har undervist på MPG i mere end 10 år, og i de seneste år har Christian fokuseret på udviklingen af fælles strategier på tværs af organisationer og sektorer, hvor de strategiske udfordringer overskrider organisations- og autoritetsgrænser. Interessen for fælles strategier afspejler også Christians undervisning på MPG, hvor han sammen med professor Carsten Greve og ekstern lektor Steffen Löfvall er fagansvarlig for og underviser på faget 'Fællesoffentlig ledelse'.

Christian er også en fast del af underviserteamet på 'MPG intro- og udviklingsforløbet' og har desuden, gennem mange, år undervist på valgfaget 'Tillidsbasseret ledelse' sammen med lektor Steen Valletin, og er en efterspurgt mastervejleder.

Derudover skriver Christian artikler og bogkapitler om problematikker vedrørende netværksledelse, lederudvikling, adaptiv ledelse, refleksiv ledelse og om koblingen mellem praktikere og forskning.

Forskningsområder
  • Offentlig ledelse og ledelsesudvikling
  • Strategisk ledelse og netværksstrategier
  • Ledelse af fagprofessionelle

Udvalgte publikationer
  • Ledelse, organisering og strategisering, Samfundslitteratur, 2019.
Relateret artikel
 

Pil til højre

Christian

s Fag

' Fag

Design din master

Du designer selv din master i offentlig ledelse. Vælg et fast holdforløb, eller sammensæt dit eget fleksible forløb. Specialiser dig dybt eller bredt ved at vælge mellem 40 forskellige fag.

se alle fag her