Christian Frankel

Lektor, Copenhagen Business School

Kort om 

Christian

Christian Frankel er lektor på Institut for Organisation på CBS. På MPG er Christian fagkoordinator og underviser på valgfaget 'Opgaveskrivning og argumentation' og 'Masterprojekt'.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til 

Christian

, er du velkommen til at kontakte

Christian

, på:

Christian Frankel er underviser på MPG for 10. år i træk og har dermed et indgående kendskab til uddannelsen, pædagogikken og målgruppen. Fagligt er Christian optaget af organisations-, strategi og samfundsmæssige forandringer, og hvordan vi kan håndtere og forstå dem.

For tiden beskæftiger Christian sig særligt med markedsgørelse og platforme for deleøkonomi, for organisationer og markeder, og for hvordan forskellige former for markeder indføres for at løse politiske problemer, som ellers har været løst ved hjælp af organisationer (forvaltninger, planer o.l.).

Christian er tidligere underviser på kernefaget 'Strategisk ledelse', men er i dag fagkoordinator og underviser på 'Masterprojekt' og valgfaget 'Opgaveskrivning og argumentation'. Christian vejleder også selv deltagere på MPG i deres masterprojekt.


Forskningsområder
  • Offentlig forvaltning
  • Organisationsteori
  • Økonomisk sociologi

Udvalgte publikationer
  • Frankel, C., Pallesen, T., & Ossandón, J. (2019). The organization of markets for collective concerns and their failures. Economy & Society, 48(2), 153-174.
  • Frankel, C. (2018).The ‘s’ in markets : mundane market concepts and how to know a (strawberry) market. Journal of Cultural Economy, 11(5), 458-475.
  • Frankel, C. (2015). The multiple-markets problem. Journal of CulturalEconomy, 8, 538-546.
Relateret artikel
 

Pil til højre

Christian

s Fag

' Fag

Design din master

Du designer selv din master i offentlig ledelse. Vælg et fast holdforløb, eller sammensæt dit eget fleksible forløb. Specialiser dig dybt eller bredt ved at vælge mellem 40 forskellige fag.

se alle fag her