Carsten Greve

Professor, Copenhagen Business School

Kort om 

Carsten

Carsten Greve er professor på Institut for Organisation på CBS. På MPG er Carsten fagkoordinator og underviser på fagene 'Ledelse af reform og forandring' og 'Fællesoffentlig ledelse'.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til 

Carsten

, er du velkommen til at kontakte

Carsten

, på:

Carsten Greves primære forskningsområde er reformer af den offentlige sektor, offentlig ledelse og –værdiskabelse og offentlig‐private partnerskaber i dets mange former.

Derudover er Carsten optaget af begrebet 'fællesoffentlig ledelse', som også er titlen på Carstens seneste publikation og det valgfag Carsten er fagkoordinator og underviser på, på MPG.

Carsten er en af de underviser på MPG, som har været med helt fra begyndelsen. Han er tidligere studieleder på MPG, og er en aktiv del af udviklingen og kvalitetssikringen af uddannelsen. Han bidrager ofte med faglige oplæg og inputs til diskussionerne på MPG's mange forskellige aktiviteter – lige fra den årlige ledelseskonference til info- og debatmøder.

Derudover er Carsten mastervejleder.

Forskningsområder
  • Reformer i den offentlige sektor
  • Offentlig-private partnerskaber
  • Fællesoffentlig ledelse

Udvalgte publikationer
  • Fællesoffentlig ledelse, Djøf Forlag, 2019.
  • Løsninger i partnerskab, Gyldedal public, 2019.
  • Reform og forandring - nye vilkår for ledelse og organisering, Gyldendal Public, 2017.

Relateret artikel
26
July
 
2020

Samarbejde mellem hospitalsafdelinger er en udfordring. Men parterne kan altid samles om at spørge patienterne, hvordan de oplever deres forløb.

Pil til højre

Carsten

s Fag

' Fag

Ingen fag fundet.
Ingen fag fundet.

Design din master

Du designer selv din master i offentlig ledelse. Vælg et fast holdforløb, eller sammensæt dit eget fleksible forløb. Specialiser dig dybt eller bredt ved at vælge mellem 40 forskellige fag.

se alle fag her