Anne Reff Pedersen

Professor mso, Copenhagen Business School

Kort om 

Anne

Med bred viden inden for offentlig organisering og innovation og som tidligere studielder på MPG er Anne en efterspurgt underviser og mastervejleder på MPG.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til 

Anne

, er du velkommen til at kontakte

Anne

, på:

Anne er professor mso på Institut for Organisation på CBS. På MPG underviser Anne på grundfaget 'MPG into- og udviklingsforløb', kernefaget 'Ledelse af reform og forandring' og valgfaget 'Ledelse af fagprofessionelle'.

Anne har i sin forskning især beskæftiget sig med offentlig ledelse og organisering, offentlig innovation, narrativ teori, organisationsetnografi og studier inden for sundhedssektoren. Anne forsker på nuværende tidspunkt i sundhedsinnovation som hverdagsinnovation.

Anne var fra 2013-2019 studieleder på MPG, og var de første mange år med til at sætte et betydeligt aftryk på den faglige udvikling af MPG-uddannelsen. Anne er i dag fortsat tæt koblet til den faglige udvikling og bidrager ofte i forskellige udviklingsprojekter. Derudover er Anne redaktør på 'Public Governance Research serien', som er en artikelserie skrevet af underviserene på MPG. Artikelserien burges bl.a. i undervisningen samt til MPG's særlige målgruppe af offentlige ledere.

Forskningsområder
  • Hverdagsinnovation og organisationsforandringer
  • Organisations etnografi kvalitative studier
  • Narrative studier
  • Sundhedsinnovation og ledelse i sundhedssektoren
  • Offentlig organisering med særligt fokus på fagprofessionelle og arbejdsrelationer
Udvalgte publikationer
  • Når ledere skaber offentlig værdi - seks fortællinger fra samfundets maskinrum, Nyt fra samfundsvidenskaberne, 2017
  • Reform og forandring - nye vilkår for ledelse og organisering, Gyldendal Public, 2017
Relateret artikel
 

Pil til højre

Anne

s Fag

' Fag

Design din master

Du designer selv din master i offentlig ledelse. Vælg et fast holdforløb, eller sammensæt dit eget fleksible forløb. Specialiser dig dybt eller bredt ved at vælge mellem 40 forskellige fag.

se alle fag her