Anders Ravn Sørensen

Lektor, Copenhagen Business School

Kort om 

Anders

Anders Ravn Sørensen er lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS. På MPG underviser Anders på kernefaget 'Kommunikation og ledelse'.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til 

Anders

, er du velkommen til at kontakte

Anders

, på:

Anders har været ansat på CBS siden 2010 og været en del af underviserteamet på MPG de sidste par år. I sin forskning har Anders beskæftiget sig med koblingen mellem erhvervshistorie og kulturhistorie – med særligt fokus på virksomheder og organisationers historiebrug.

Ifølge Anders er historier ikke neutrale, og i historieskrivningen gengives fortiden ikke bare, som den udspillede sig. Fortællinger om fortiden er ofte styret af bestemte interesser. De bliver skåret til, vinklet og formidlet på bestemte måder for at legitimere bestemte interesser eller f.eks. for at fremme politiske dagsordener.

Interessen for historien er også en del af Anders’ undervisning på MPG, hvor han sammen med lektor Mads Mordhorst en fast del af undervisertemaet på kernefaget ”Kommunikation og ledelse”.

Forskningsområder
  • Koblingen mellem erhvervshistorie og kulturhistorie
  • Virksomheder og organisationers historiebrug
  • Branding

Relateret artikel
 

Pil til højre

Anders

s Fag

' Fag

Ingen fag fundet.
Ingen fag fundet.

Design din master

Du designer selv din master i offentlig ledelse. Vælg et fast holdforløb, eller sammensæt dit eget fleksible forløb. Specialiser dig dybt eller bredt ved at vælge mellem 40 forskellige fag.

se alle fag her