Anders La Cour

Lektor, Copenhagen Business School

Kort om 

Anders

Anders La Cour er lektor på Institut for organisation, Copenhagen Business School. På MPG er Anders fagkoordinator og underviser op valgfaget 'Ledelse af frivillige'.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til 

Anders

, er du velkommen til at kontakte

Anders

, på:

Koblingen mellem velfærd og ledelse inden for politik og hverdagspraksis er hovedtemaet i Anders’ forskning og undervisning.

Anders er optaget af at undersøge dynamikkerne i forskellige koblinger, med særligt fokus på to områder: 1) Velfærdsstatens involvering af frivillige og 2) Relationen til velfærdsteknologier ift. ældreplejen og hvordan teknologierne udfordre den måde vi tænker ældrepleje på.

På MPG skinner Anders' faglige fokus igennem, da han er fagkoordinator og underviser på valgfaget 'Ledelse af frivillige'. Her er hovedformålet at blive klogere på, hvordan frivilligheden skal forstås, og hvordan frivillige kan kobles til løsningen af velfærdsopgaven.

Forskningsområder
  • Offentlig ledelse
  • Frivillighed
  • Velfærdsteknologier

Udvalgte publikationer
  • Frivillighedens logik og dens politik, Nyt fra samfundsvidenskaberne, 2014.

  • Når teknologier holder mere, end de lover, Nyt fra samfundsvidenskaberne, 2017.
Relateret artikel
7
January
 
2021

Frivillige løfter mange opgaver i den offentlige sektor. Men de kan og skal ikke ledes som de ansatte. Her får du seks råd om, hvordan du bedst leder frivillige.

Pil til højre

Anders

s Fag

' Fag

Design din master

Du designer selv din master i offentlig ledelse. Vælg et fast holdforløb, eller sammensæt dit eget fleksible forløb. Specialiser dig dybt eller bredt ved at vælge mellem 40 forskellige fag.

se alle fag her