Amalie Martinus Hauge

Ekstern lektor, Copenhagen Business School

Kort om 

Amalie

Amalie Martinus Hauge er ekstern lektor på Institut for Organisation, Copenhagen Business School. Amalie underviser på 'Forandringsledelse i en reform og styringskontekst'.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til 

Amalie

, er du velkommen til at kontakte

Amalie

, på:

Amalies forskning handler om sammenhængen mellem værdier, professioner og organisering. Hun beskæftiger sig primært med sundhedsvæsenet og de særlige udfordringer og muligheder, der knytter sig til prioritering og beslutningstagning på hospitaler.

Derudover harhun en bred viden om ledelse og tværsektorielle problematikker, som bl.a. omfatter koordination og samarbejde mellem hospitaler, kommuner og almenpraksis.

 

Amalie er ansat som seniorforsker på VIVE – Det nationale forsknings- og analysecenter for velfærd. Hun har en Ph.D fra Institut for Organisation, CBS og er kandidat i politiskkommunikation og ledelse, CBS.

Amalie arbejder aktuelt med forskningsprojekterne INFORMED og PRIME, hvor hun studerer beslutningsprocesser om adgang til og ophør med behandling for patienter med lungekræft.

Forskningsområder
  • Sundhedsvæsenet
  • Offentlige organisationer
  • Ledelse og organisering

Udvalgte pblikationer

Relateret artikel
 

Pil til højre

Amalie

s Fag

' Fag

Design din master

Du designer selv din master i offentlig ledelse. Vælg et fast holdforløb, eller sammensæt dit eget fleksible forløb. Specialiser dig dybt eller bredt ved at vælge mellem 40 forskellige fag.

se alle fag her