Hvordan holder du som leder målet klart - i Forsvaret har de et bud

Kom til netværksmøde på MPG - for alle offentlige ledere

Kommende event
dato ikke fastlagt
Ikke flere pladser
Tilmeldføj til kalender
Tidligere event

Kort om eventet

Mange offentlige organisationer er netop nu i gang med en transformation. Vi har inviteret major Peter Sejling Sørensen, der er tidligere chef for Forsvarets kursusadministration og udvikling, til at fortælle om, hvordan han har opbygget og transformeret sin afdelings måde at arbejde på. De har haft modet til at arbejde mere agilt og har turdet eksperimentere med nye innovative løsninger. I Forsvaret bliver den traditionelle, bureaukratiske og politisk styrede driftsorganisation nemlig suppleret med start-up-lignende tiltag.

Tid og sted

Tid
Sted
Copenhagen business School
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
DH.V.0.74
Pris

program

17.00
Velkommen til netværksmøde v/ netværksfacilitator, forsker og MPG-underviser, Anders Raastrup Kristensen

I spændingsfeltet mellem politikere, borgere og forskellige professioner håndterer offentlige ledere komplekse problemstillinger. Det kræver både omtanke og handling. Netværksmøderne på MPG giver dig mulighed for at udbygge dit netværk og drøfte aktuelle ledelsesudfordringer med ledere fra hele den offentlige sektor.

Netværket ledes af Anders Raastrup Kristensen, der er selvstændig konsulent, lektor på Københavns Universitet og ekstern lektor på CBS. Han har i mere end 10 år forsket og undervist i balancen mellem familie- og arbejdsliv, ledelse af selvledende medarbejdere og strategisk ledelse - blandt andet på MPG.

17.15
Sådan lykkes offentlige ledere med transformation og udvikling v/ major Peter Sejling Sørensen, tidligere chef for Forsvarets kursusadministration og udvikling

Det kan være udfordrende at gøre ting, som ingen har gjort før i en traditionelt tænkende organisation. Major Peter Sejling Sørensen, der er tidligere chef for Forsvarets kursusadministration og udvikling, vil fortælle om, hvordan han bl.a. har hentet inspiration og læring uden for forsvaret, fra sit MPG-studie, men også i Forsvarets agile måder at arbejde på ved fronten.

Han vil dele, hvordan han har arbejdet med at holde målet klart i afdelingen, selvom vejen derhen ikke altid var ligetil og klar.

Forsvaret er en beredskabsorganisation med 25.000+ ansatte, der konstant uddanner sig for at være klar. Den traditionelle, bureaukratiske og politisk styrede driftsorganisation bliver suppleret med start-up-lignende tiltag, der driver digital og processuel transformation af et kritisk ydelsesområde.

Peter Sejling Sørensen har netop skiftet job og er i dag chef for digitalisering på Københavns Professionshøjskole.

17.45
Åben dialog om egne erfaringer i netværksgrupper
18.15
Fælles opsamling

Anders Raastrup Kristensen samler op på aftenens inputs

18.30
Tak for denne gang

Netværksmøderne er gratis, og du er velkommen til at tage en kollega med. Kommende events kan du finde her på siden.

Anders Raastrup Kristensen

Ekstern lektor, Copenhagen Business School

Selvledelse, strategisk lederskab, og balance mellem privat- og arbejdsliv er de centrale emner i Anders’ undervisning og forskning.

Pil til højre

Hold dig opdateret på nye events med vores nyhedsbrev

  • Artikler med den nyeste viden om offentlig ledelse
  • Invitationer til events og andre arrangementer på MPG
  • Inspiration og information om nye fag på MPG
Relateret artikel

Pil til højre

Relaterede fag

Pil til højre
No items found.
Se alle fag

Kontakt os

Therese Stenbæk Strandsbjerg
Programme Manager
Har du spørgsmål om eventet er du velkommen til at kontakte Therese på